Auteur Topic: Chauffeur overvallen en ontvoerd  (gelezen 587 keer)

Offline Ronnie

  • Forumbeheerder
  • Wijsneus (500+)
  • *****
  • Berichten: 714
    • klik
Chauffeur overvallen en ontvoerd
« Gepost op: 23 mei 2011, 23:14:27 »
LEXMOND/NIEUW-VENNEP - De politie is een onderzoek gestart naar een ontvoering en een diefstal met geweld die op vrijdagavond 20 mei plaatsvonden tussen 19:30 uur en 22:00 uur. Een 23-jarige man uit Ameide reed met zijn vrachtwagen op de Achthoven toen hij omstreeks 19.30 uur werd klemgereden door een wit bestelbusje. De inzittenden van het busje overmeesterden de man met geweld, beroofden hem van zijn vrijheid waarna zij met het slachtoffer vermoedelijk richting Ameide hun weg vervolgden.

De precieze verdere route is tot nu toe onbekend omdat de daders de chauffeur het zicht ontnamen. Omstreeks 21.30 uur werd het slachtoffer langs de rijksweg A4 onderaan de afrit Nieuw-Vennep afgezet. Hij hield daarna een automobilist staande om vervolgens zijn familie in te lichten en bij de politie in Hoofddorp aangifte te doen van de zaak. Op zondag 22 april is de vrachtwagen in Sassenheim brandend aangetroffen. De brandweer bluste de brand, de politie doet sporenonderzoek.

De politie gaat er vanuit dat de daders het op de onbekende lading hadden voorzien. De vrachtwagenchauffeur haalde deze op vrijdagavond rond 18.00 uur op in Schiphol-Rijk op de Capronilaan.Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien van de situatie op de Achthoven in Lexmond en/of de vrachtwagen en het witte bestelbusje tijdens de ontvoering hebben zien rijden. De politie wil ook graag spreken met getuigen die in Schiphol-Rijk en de plaats onderaan de afrit in Nieuw-Vennep verdachte situaties hebben waargenomen. Vermoedelijk zijn drie of vier getinte, mogelijk Noord-Afrikaanse mannen, betrokken geweest bij de ontvoering.

Getuigen kunnen contact opnemen met de recherche in Gorinchem via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook op 0800-7000.


Voor vragen kun je me altijd een P.M sturen je kunt daarvoor DEZE link gebruiken